Herman Vandenbranden

Karel
Matthijs

Herman Vandenbranden

Suzy
Van Dun

Herman Vandenbranden

Herman
Vandenbranden

Herman Vandenbranden

Nel
Van Maele

Herman Vandenbranden

Katrien
Verhaeghe

Verbonden door een bijzondere kijk op coachen en complementair in expertise !

We hebben elkaar ontmoet bij de opleiding ‘Inspirerend Coachen’ en ons enthousiasme voor het coachen zette aan tot een dynamische samenwerking. Elk heeft zijn eigenheid en professionele achtergrond, vanuit deze verscheidenheid is er voor elke vraag een geschikte coach die een back-up team achter zich heeft. Zo bent u zeker van een optimale ondersteuning.

Herman Vandenbranden

Herman VandenbrandenIk zie in elke medewerker een unieke bouwsteen van een team en een organisatie. Ik wil mensen en organisaties inspireren en ondersteunen bij het ontdekken en het ontwikkelen van het aanwezige talent. Ik beoog als duurzaam resultaat dit talent te verbinden met de diverse doelstellingen en rollen die mensen en organisaties zich stellen. Ik heb 25 jaar praktijkervaring als HR manager binnen verscheidene organisaties, zowel profit als non-profit.
Als coach ligt mijn focus bij het begeleiden van veranderingsprocessen, het ondersteunen van groepen in hun ontwikkeling naar een verhoogde samenwerking en effectiviteit, alsook het coachen van managers inzake leidinggeven en persoonlijk leiderschap. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Karel Matthijs

Karel Matthijs

Ik was jarenlang actief in de privésector, eerst in commerciële functies, later als leidinggevende en directeur. Jobs die ik met passie voor het vak deed.
Maar ook al gebruikte ik mijn 'onbewust' weten in het zakendoen en als leidinggevende, ik wilde het vaker kunnen inzetten.
Ik hou ervan om mensen te ondersteunen en hun potentieel te maximaliseren.
Na mijn opleiding 'Inspirerend Coachen', besliste ik dan ook om hier voluit mee aan de slag te gaan.
Kernbegrippen in mijn werk zijn:

- prestatiegerichtheid: datgene wat nuttig en zinvol is, willen bereiken.
- onpartijdigheid: objectief en oprecht naar zaken kijken en iedereen gelijk behandelen.
- verbondenheid: sterke verbinding met mensen en met de natuur.
- inspireren: mensen zo ondersteunen dat ze er energie uithalen en in beweging komen.
- herkaderen: vanuit een ander perspectief kijken om tot een constructief resultaat te komen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nel Van Maele

Nel Van MaeleIk werk al vele jaren als docent op Arteveldehogeschool in de opleiding Bachelor Sociaal Werk. Naast het geven van training in het Postgraduaat Inspireren Coachen, is begeleidingswerk een groot deel van mijn takenpakket. Systeemtherapie, crisishulpverlening, bemiddeling, supervisie, intervisie en vooral coaching heb ik mij doorheen de jaren eigen gemaakt. Ik vind het boeiend om in gesprekken te kijken naar wat niet direct te zien is en te horen wat niet direct gezegd wordt. Van daaruit wil ik inspireren, uitdagen én ondersteunen om vooruit te komen. Mijn focus is steeds samen zoeken naar wat werkt, voor jou in jouw situatie. We mikken op een meerwaarde voor jezelf maar ook de omgeving voelt hierbij effect !  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Katrien Verhaeghe

Katrien VerhaegheIk ben benieuwd naar wat mensen in beweging zet en geboeid door de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Wat heeft iemand nodig om zich vrij uit te drukken en hoe kan deze uitdrukking bijdragen aan zijn persoonlijke ontwikkeling én aan de ontwikkeling van het systeem? 
Vanuit mijn praktijk als zelfstandig psycholoog/coach heb ik ervaring opgebouwd met vragen rond persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zingeving. Dit steeds vanuit het systemisch perspectief.

Ik hou ervan om in verbinding te gaan met wat 'is'. Verkennen, tot het duidelijk is waar het écht om gaat, wat het échte verlangen onder de vraag is. Zo komt er (vaak onverwachte) helderheid en lichtheid in denken en voelen. De beweging, het actieplan naar wat er gewenst is, volgt dan ahw als vanzelf.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.